05.10.11

15 години До-Ре-Ми Yamaha во Македонија

Култната скопска продавница за музички инструменти - До-Ре-Mи Yamaha, на 3-ти октомври го прослави јубилејот - 15 години постоење под ова небо. Во чест на овој светски бренд, пред платото на МКЦ, настапија легендарните Леб и сол, Тумбао салса бенд и еден куп други изведувачи од Македонија, почитувачи на До-Ре-Ми, а тука беше и неизбежна роденденска торта.Македонска Музичка Мрежа на До-Ре-Ми Yamaha им го честита јубилејот и им посакува голем успех и во годините кои доаѓаат...

 

 

преземено од www.mmm.com.mk

 

Здружение на автори на музички дела на Република Македонија - ШПАТО
Author's music work Society of Republic of Macedonia - SPATO
Скопје, ул.Градиште бр.14 (локал 116, на кат), тел. 070401232 e-mail: shpato@shpato.mk

ж.с. 200001030821126 Стопанска банка АД - Скопје Д.Б. 4030004513879