05.09.11

Роберт повикува: Дај да гориме!

ЦЦЦ, што се нема да дочекаме од Роберт Билбилов :) Уште еден современ звук од познатиот музичар. Препознатливата динамика со која се потпишува Роберт се провлекува и низ најновиот негов хит Дај да гориме, кој беше неодамна изведен на Охридски Трубадури.

Наместо разладување во летните горештини, пироманот Роберт уште повеќе ја разгорува атмосферата и го подарува својот сингл на публиката. А бидејќи музиката на Роберт секогаш наидува на одлични реакции, веруваме дека ова ќе биде само уште еден доказ за тоа.

Песната можете да ја симнете ТУКА!

 

преземено од www.mmm.com.mk

 

Здружение на автори на музички дела на Република Македонија - ШПАТО
Author's music work Society of Republic of Macedonia - SPATO
Скопје, ул.Градиште бр.14 (локал 116, на кат), тел. 070401232 e-mail: shpato@shpato.mk

ж.с. 200001030821126 Стопанска банка АД - Скопје Д.Б. 4030004513879