24.05.12

Калиопи во финалето на Евросонг 2012

 

Со прекрасниот настап вечерва во Баку, Калиопи уште еднаш покажа и докажа дека големината која ја поседува ја освои Европа и заслужено се најде во финалето на Евросонг 2012.

Секој нареден збор да се опише чувството на гордост и радост кај секој македонец ќе биде непотребен, останува само на Калиопи да и посакаме уште еден сигурен настап во Саботното финале и дека ја има целосната поддршка од своите колеги од Здружението на автори на музички дела од Република Македонија - Шпато .

 

Здружение на автори на музички дела на Република Македонија - ШПАТО
Author's music work Society of Republic of Macedonia - SPATO
Скопје, ул.Градиште бр.14 (локал 116, на кат), тел. 070401232 e-mail: shpato@shpato.mk

ж.с. 200001030821126 Стопанска банка АД - Скопје Д.Б. 4030004513879