27.05.12

Калиопи на солидното 13-то место на овогодинешниот Евросонг

 

Со идентичен број на поени како и Романија (71), Калиопи со Црно и бело се најде на солидното 13-то место на овогодинешниот Евросонг кој се одржа во Азербејџан.

 Првото место заслужено и припадна на Шведска со прекрасната Еуфорија , која догодина ја доби шансата да приреди уште поспектакуларен Евросонг од годинешниов во Баку.

 Уште еднаш честитки до нашата Калиопи која Македонија ја претстави на достоинствен начин.

 

Здружение на автори на музички дела на Република Македонија - ШПАТО
Author's music work Society of Republic of Macedonia - SPATO
Скопје, ул.Градиште бр.14 (локал 116, на кат), тел. 070401232 e-mail: shpato@shpato.mk

ж.с. 200001030821126 Стопанска банка АД - Скопје Д.Б. 4030004513879