15.12.11

Нов сингл на Gele Van Vaso

 

Деновиве во етерот беше промовиран новиот сингл на фронтменот на рок групата Фобија, Вангел Васов - Gele Van Vaso, насловена како Крв на патот, инаку песна инспирирана од вистинит настан. Темата можете да ја слушнете на следниот линк :

http://www.youtube.com/watch?v=Z2sBhPziDis

 

 

 

Здружение на автори на музички дела на Република Македонија - ШПАТО
Author's music work Society of Republic of Macedonia - SPATO
Скопје, ул.Градиште бр.14 (локал 116, на кат), тел. 070401232 e-mail: shpato@shpato.mk

ж.с. 200001030821126 Стопанска банка АД - Скопје Д.Б. 4030004513879