03.03.16

СООПШТЕНИЕ ДО ЧЛЕНОВИТЕ НА ЗДРУЖЕНИЕТО ШПАТО !!!

Почитувани, Ве повикуваме на јавната дебата околу новите предлог измени на законот за субвенции на домашната музичка продукција кој го организира министерството за култура утре( 04.03.2016г. во 11часот. во Порта Македонија).Со почит,

Александар Ристовски

претседател на  здружението Шпато

 

Здружение на автори на музички дела на Република Македонија - ШПАТО
Author's music work Society of Republic of Macedonia - SPATO
Скопје, ул.Градиште бр.14 (локал 116, на кат), тел. 070401232 e-mail: shpato@shpato.mk

ж.с. 200001030821126 Стопанска банка АД - Скопје Д.Б. 4030004513879