14.10.10

Калиопи концертно во Канада

На 5-ти Ноември, Калиопи ќе одржи голем солистички концерт во престижниот "Rose Theatre Brampton" во Торонто, Канада. Ова е прв голем концерт на Калиопи во дијаспората, на барање на големиот број нејзини фанови кои живеат и работат во Канада, а кои по потекло се од Македонија и од поранешните југословенски републики...повеќе на www.kaliopi.com.mk

 

 

 

Здружение на автори на музички дела на Република Македонија - ШПАТО
Author's music work Society of Republic of Macedonia - SPATO
Скопје, ул.Градиште бр.14 (локал 116, на кат), тел. 070401232 e-mail: shpato@shpato.mk

ж.с. 200001030821126 Стопанска банка АД - Скопје Д.Б. 4030004513879