22.08.11

Заврши гласањето за проектот Најдоброто од Македонија!

Гласањето е завршено. По спојувањето и проверката на гласовите, резултатите ќе бидат официјално објавени во вторник 23.8.2011 во 12 часот - пишува на страната Најдоброто од Македонија, каде во чест на 20 години независна Македонија се избираат по 20 најдобри забавни, народни и детски песни.

Она што се забележува од пресекот е дека трите најдобро пласирани песни се од Тоше Проески - Тајно моја, Игри без граници и Цреша, по што доаѓа Ареа со Сите мои слики, па Џокси со На Велигден, Калиопи со Обои ме, САФ со Раце горе, па Маја Оџаклиевска, Владо јаневски, Лозано, Џафер, Мизар, Суперхикс, Ламбе, Дарио, Каролина, Олгица, Меморија, Игор Џамбазов, Влатко Стефановски...

Еве принт-скрин од гласањето на 20-ти август на полноќ.
Очекуваме целосна листа по спојувањето на гласовите...

  

 

преземено од www.mmm.com.mk

 

Здружение на автори на музички дела на Република Македонија - ШПАТО
Author's music work Society of Republic of Macedonia - SPATO
Скопје, ул.Градиште бр.14 (локал 116, на кат), тел. 070401232 e-mail: shpato@shpato.mk

ж.с. 200001030821126 Стопанска банка АД - Скопје Д.Б. 4030004513879