09.06.12

 

Рок Агресори промовираат " Агресор Фискултура "

Во понеделник 11-ти јуни во 11 часот во МКЦ , Рок Агресори по подолга пауза го промовираат своето најново издание " Агресор Фискултура ".Воедно промоцијата ќе биде проследена и со најнов видеозапис за насловната тема од изданието.

 

Здружение на автори на музички дела на Република Македонија - ШПАТО
Author's music work Society of Republic of Macedonia - SPATO
Скопје, ул.Градиште бр.14 (локал 116, на кат), тел. 070401232 e-mail: shpato@shpato.mk

ж.с. 200001030821126 Стопанска банка АД - Скопје Д.Б. 4030004513879