02.12.11

На 28-ми декември

Нокаут и пријателите во Метрополис арена

Завршете ја приказната за 2011-та година пред другите! Акустично одбројување со Нoкаут и пријателите: Игор Џамбазов, Фиц (Студени Нозе) и Мио (Д.Н.О.) на 28-ми декември во Метрополис арена во Скопје.

За сите што беа во Колосеум а бараат уште, и за оние кои не успеаа да дојдат а сакаа, одлучивме да го префрлиме акустичниот концерт на поголема сцена, која бара повеќе. Она што нам ни преостанува е да се потрудиме да понудиме добар звук и добро шоу, велат од Нокаут.

Карти во претпродажба во продажната мрежа на www.kupikartizase.com низ градовите во Македонија.

Почеток на концертот е во 21 часот
(Вратите за влез се отвораат во 20 часот)

 

преземено од www.mmm.com.mk

 

Здружение на автори на музички дела на Република Македонија - ШПАТО
Author's music work Society of Republic of Macedonia - SPATO
Скопје, ул.Градиште бр.14 (локал 116, на кат), тел. 070401232 e-mail: shpato@shpato.mk

ж.с. 200001030821126 Стопанска банка АД - Скопје Д.Б. 4030004513879