26.03.16

ИНТЕРВЈУ НА ВАНГЕЛ ВАСОВ - ГЕЛЕ ЗА ГРЧКИ БЛУЗ САЈТ

Престижниот грчки сајт blues.gr , изминативе денови објави интервју со нашиот реномиран член Вангел Васов - Геле, чест и задоволство ни е што еден наш член полека но сигурно го анимира балканот со неговите виртуозни блуз теми, па затоа во прилог Ви е и линкот од целото интервју.

http://blues.gr/profiles/blogs/q-a-with-balkan-virtuoso-guitarist-gele-vaso-sound-oriented

 

Здружение на автори на музички дела на Република Македонија - ШПАТО
Author's music work Society of Republic of Macedonia - SPATO
Скопје, ул.Градиште бр.14 (локал 116, на кат), тел. 070401232 e-mail: shpato@shpato.mk

ж.с. 200001030821126 Стопанска банка АД - Скопје Д.Б. 4030004513879