18.05.11

Infuse предгрупа на Kosheen и Sonique во Загреб

Македонската група Infuse ќе биде предгрупа на светски познатите Kosheen и Sonique, на концертот во Загреб на 20. мај 2011-та, во организација на Secret Club.

За настапот веќе јавија хрватските медиуми.
(Линк 1/ Линк 2)

За овој настап на Infuse најзаслужен е Оливер Кнолмајер - букинг менаџерот на Infuse за Хрватска.

Секако, не изостана и подршката од Македонија која групата ја доби од Дона Органџиева - Password Production, како и Accent computers и Synergy.

 

 

 

 

 

 

преземено од www.mmm.com.mk

 

Здружение на автори на музички дела на Република Македонија - ШПАТО
Author's music work Society of Republic of Macedonia - SPATO
Скопје, ул.Градиште бр.14 (локал 116, на кат), тел. 070401232 e-mail: shpato@shpato.mk

ж.с. 200001030821126 Стопанска банка АД - Скопје Д.Б. 4030004513879