21.11.11

Зимска лирика - нова песна на Никеја/ Free!!!

По подолга пауза скопскиот рок-состав Никеја промовира нова песна. Овој пат се работи за балада со наслов Зимска лирика, зад која како автори се потпишани Деан Ќурчиев (музика и текст) и Ристо Апостолов (аранжман).

Се снимаше во студиото на Апостолов, а придружните вокали во оваа прекрасна балада ги отпееа Мери Ќурчиева и Катерина Манева.

Зимска лирика за free download ја имате ТУКА!

Датум: 20.11.2011.

 

 

преземено од www.mmm.com.mk

 

Здружение на автори на музички дела на Република Македонија - ШПАТО
Author's music work Society of Republic of Macedonia - SPATO
Скопје, ул.Градиште бр.14 (локал 116, на кат), тел. 070401232 e-mail: shpato@shpato.mk

ж.с. 200001030821126 Стопанска банка АД - Скопје Д.Б. 4030004513879