08.09.11

Калиопи, Игор и Идолите со песна за Македонија

Во пресрет на 20-от роденден на Македонија, независна и суверена држава, поп-дивата Калиопи ја подарува својата најнова песна. Темата e со наслов Се роди ден, а првата дама на нашата поп-музика ја сними заедно со Игор Џамбазов и македонските Идоли.

Песната е подарок за сите кои го празнуваат Денот на независноста.

За free download ја имате ТУКА!

 

преземено од www.mmm.com.mk

 

Здружение на автори на музички дела на Република Македонија - ШПАТО
Author's music work Society of Republic of Macedonia - SPATO
Скопје, ул.Градиште бр.14 (локал 116, на кат), тел. 070401232 e-mail: shpato@shpato.mk

ж.с. 200001030821126 Стопанска банка АД - Скопје Д.Б. 4030004513879