IN MEMORIAM

Почина Трајко Каров

http://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/FF5F1325BA6D554591F19D93490B3309.jpgТапанар на култниот македонски состав Триангл и водач на групата Багаж - Трајко Каров, почина вчера (14-ти февруари) на концерт на плоштадот Македонија во Скопје, за време на настапот на Венко Серафимовски.

Погребот на Трајко Каров е денес (вторник, 15-ти февруари) во Кавадарци, во 14 часот. Слава му.

Трајко Каров беше брат на Бубо Каров, заштитен знак на К15 продукција.

 





 

Здружение на автори на музички дела на Република Македонија - ШПАТО
Author's music work Society of Republic of Macedonia - SPATO
Скопје, ул.Градиште бр.14 (локал 116, на кат), тел. 070401232 e-mail: shpato@shpato.mk

ж.с. 200001030821126 Стопанска банка АД - Скопје Д.Б. 4030004513879