12.05.12

Калиопи ја препеа Црно и Бело на руски јазик/ Free!!!

Пред заминувањето на Калиопи во Баку/ Азербејџан, каде годинава по 57-ми пат се одржува Евросонг, менаџментот на Калиопи ни ја достави верзијата на Црно и Бело на руски јазик.

За free download ја имате ТУКА!

Песната е реализирана неодамна, при посетата на Калиопи на Киев/ Украина.

Авторски, во делот за текстот, руската верзија на Црно и Бело ја потпишуваат Алеша (Алена Кучер) и Ана Николаичук. Се снимаше во Киев, каде Вадим Лисица го сработи и мастерингот...

 

преземено од www.mmm.com.mk

 

Здружение на автори на музички дела на Република Македонија - ШПАТО
Author's music work Society of Republic of Macedonia - SPATO
Скопје, ул.Градиште бр.14 (локал 116, на кат), тел. 070401232 e-mail: shpato@shpato.mk

ж.с. 200001030821126 Стопанска банка АД - Скопје Д.Б. 4030004513879