14.03.11

Суперхикс на концерт во Белград, заедно со Дарко Рундек, Рамбо Амадеус, Pips Chips & Videoclips...

Белградската концертна агенција Long Play, на 26-ти март 2011-та во Дом омладине организира голем концерт, со наслов Long Night фестивал, на кој на 3 стејџа ќе настапат 12 регионални изведувачи.

Меѓу учесниците се нашите СКА-кулци Суперхикс, потоа мошне реномираниот Rundek Cargo trio, Рамбо Амадеус, Pips Chips & Videoclips, Мањифико, Block Out, Лету штуке...

 

преземено од www.mmm.com.mk

 

Здружение на автори на музички дела на Република Македонија - ШПАТО
Author's music work Society of Republic of Macedonia - SPATO
Скопје, ул.Градиште бр.14 (локал 116, на кат), тел. 070401232 e-mail: shpato@shpato.mk

ж.с. 200001030821126 Стопанска банка АД - Скопје Д.Б. 4030004513879