07.03.12

ПРОМОЦИЈА НА НОВИ ПРОИЗВОДИ НА ЈАМАХА

Почитувани ве повикуваме на промоција на новите Јамаха производи :

Гитарски засилувач Јамаха THR 10;

Електрична гитара Јамаха PAC 510; и

Аранжер клавијатура PSR 650.

Промоцијата ќе се одржи во просториите на МКЦ ,во петок, 09.03.2012 година во 13 часот.

 

Здружение на автори на музички дела на Република Македонија - ШПАТО
Author's music work Society of Republic of Macedonia - SPATO
Скопје, ул.Градиште бр.14 (локал 116, на кат), тел. 070401232 e-mail: shpato@shpato.mk

ж.с. 200001030821126 Стопанска банка АД - Скопје Д.Б. 4030004513879