14.06.2015

ПРОМОЦИЈА НА НОВОТО CD НА " BARBARELLA" ВО МКЦ НА 15 ЈУНИ 2015 В0 13 ЧАСОТ

Покрај промоцијата на новиот компакт диск на култниот бенд Барбарела, ќе бидат промовирани и нови два видеозаписи, а целиот настан е закажан за 13 часот(15.06.15) во ресторан клубот во МКЦ.

 

ОВА Е ЛИНКОТ  https://www.youtube.com/watch?v=P-WHFYx-jQY

 

Здружение на автори на музички дела на Република Македонија - ШПАТО
Author's music work Society of Republic of Macedonia - SPATO
Скопје, ул.Градиште бр.14 (локал 116, на кат), тел. 070401232 e-mail: shpato@shpato.mk

ж.с. 200001030821126 Стопанска банка АД - Скопје Д.Б. 4030004513879