07.09.11

Распродаден unplugged-от на Нокаут

Картите за првиот концерт на Нокаут се распродадени до последна. Заради големиот интерес во продажба се пуштени и карти за втор концерт, кој ќе се одржи следниот ден на 8-ми септември, во 23.00 часот во летен клуб Колосеум.

ВАЖНО!!! Доколку некому повеќе му одговара вториот термин а веќе има купено карта за првиот концерт на 7-ми, истата ќе важи за 8-ми септември.

Се што се однесува за првиот концерт, останува непроменето
7-ми септември, летен клуб Колосеум, Скопје, почеток 23.00 часот...

 

преземено од www.mmm.com.mk

 

Здружение на автори на музички дела на Република Македонија - ШПАТО
Author's music work Society of Republic of Macedonia - SPATO
Скопје, ул.Градиште бр.14 (локал 116, на кат), тел. 070401232 e-mail: shpato@shpato.mk

ж.с. 200001030821126 Стопанска банка АД - Скопје Д.Б. 4030004513879